آغاز شانزدهمین همایش ملی جراحی، هوشبری و تصویربرداری تشخیصی دامپزشکی در دانشگاه سمنان

شانزدهمین همایش ملی جراحی، هوشبری و تصویربرداری تشخیصی دامپزشکی با حضور رییس انجمن جراحی دامپزشکی و معاونت آموزش و امور عضویت سازمان نظام دامپزشکی کشور، دانشجویان و فعالان این رشته به میزبانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان در این همایش ضمن خیر مقدم به فعالان و چهره های برجسته علم دامپزشکی در دانشگاه سمنان گفت :  12 هزار دانشجوی فعال ایرانی و یک هزار و 500 دانشجوی بین المللی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند . 

دکتر سعدالدین با اشاره به فعالیت 403 عضو هیات علمی تمام وقت و 400 استاد حق التدریس در این دانشگاه افزود : در مهر 1403 دو هزار و 200 دانشجوی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش داشتیم که نسبت به سال 1402 ، 40 درصد افزایش پذیرش داشتیم . رئیس دانشگاه سمنان گفت : در حال حاضر 50 پژوهشگر پسا دکتری مشغول انجام امور پژوهشی هستند و 50 پژوهشگر پسادکتری جدید در حال جذب هستند . 

وی گفت : در حال حاضر دانشگاه سمنان به عنوان قطب علمی پیشران در توسعه پایدار در منطقه مرکزی ایران است و بر اساس رتبه بندی Isc رتبه 20 و در رتبه تایمز رتبه بین 1200 تا 1000 را داریم . 

رئیس دانشگاه سمنان تصریح کرد : دانشکده دامپزشکی دانشگاه یکی از دانشکده های قوی و با جذب پر اقبال دانشجویان است و از تهران تا مشهد ، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تنها دانشکده دامپزشکی ذیل دانشگاه های وزارت علوم فعالیت دارد و این همایش حاصل تلاش های همکاران این دانشکده است . 

دکتر سعدالدین گفت : امروز جراحی دامپزشکی تنها یک تخصص نیست بلکه زبان جهانی است و سلامت حیوانات ، انسانها و کره زمین را به هم پیوند می دهد .

 دکتر حمید مسلمی رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان هم در آئین افتتاحیه این همایش گفت : از 550 مقاله ارسال به دبیرخانه این همایش ، پس از داوری های انجام شده 350 مقاله پذیرش شد . 

دکتر مسلمی ضمن قدر دانی از همکاری اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان پر تلاش دانشکده دامپزشکی در برگزاری این همایش افزود : از مقالات پذیرفته شده 42 مقاله به صورت سخنرانی ارائه می شود که از این تعداد 20 مقاله به صورت سخنرانی مدعو و 22 مقاله به صورت سخنرانی آزاد در زمان برگزاری این همایش و مابقی به صورت پوستر ارائه خواهد شد .

وی به محورهای این همایش سه روزه اشاره کرد و گفت : جراحی بافت نرم، جراحی ارتوپدی (بافت‌های سخت)، لنگش و بیماری‌های اندام‎‌های حرکتی ، جراحی اعصاب ، فناوری‌های نوین، مهندسی بافت و التیام زخم، ،بیهوشی، بی‌دردی و مدیریت درد،تصویربرداری تشخیصی دامپزشکی ، طب بازساختی، طب مکمل و توان بخشی ، دندانپزشکی ، طب اورژانس و مراقبت‌های ویژه و علوم وابسته (آسیب شناسی درمانگاهی، بیماری‌های داخلی، بیماری‌های متابولیک) از محورهای این همایش است .

دکتر مسلمی ، تبادل دانش و تجربه و ارزیابی نوآوری‌های پیشرو در عرصه مدیریت زخم و ترمیم بافت ،  تبادل یافته‌های نوین در حوزه‌های مختلف جراحی، بیهوشی و تصویربرداری تشخیصی ،  ایجاد فضای تعاملی میان فعالان حوزه صنعت و پژوهشگران دانشگاهی ،  آموزش و توانمندسازی مهارت‌های تخصصی در قالب سخنرانی‌های کلیدی و کارگاه‌های عملی و معرفی دستاوردهای پژوهشی به صنایع مرتبط را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد .

 

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*